Followers

music

Sunday, March 13, 2011

cikang hati aku


asalamualaikum . hmm okey aku tersentap dengan kau . serius weyh sentap gila bapak :( okey tape mybe mmg aku patut kene . tapi kenapa ? kau tak pernah dendam dengan aku kann . aku macam terasa gila kau buad aku macam nie . hmm . okey aku paham aku bukan sesapa bagi kau . aku tahu kita kawan biasa . even kita kawan biasa . kau buad aku macam nie terasa gila tau . bukan nak cakap ape . if kau kat tempat aku kau tahu ape aku rasa . okey aku sedih . tapi belom sampai tahap untuk aku menangis . sebab aku bukan jenis suka melelehkan air mata . mybe aku tak perlu mengalirkan air mata sebab kau tak close sgt dengan aku . tapi kau fikir orang yang close dengan aku pon pernah buad aku macam nie . kau kawan yang aku harap pon buad aku macam nie . ape nie weyh . fine aku perlu rilex , buad macam tade pape pernah terjadi . mybe kau takan perasan yang aku terasa dengan kau. tak perlu mendalam aku cerita . kalau kau terasa , ehem aku nak cakap aku lebih terasa . okey noo mood now :(

2 comments:

  1. hoho..maybe die buat camtu ade sbb..tp xpe..chill..! :D

    ReplyDelete
  2. @syufaaoh sebenarnya salah faham :') btw thanks

    ReplyDelete