Followers

music

Friday, November 5, 2010

whoaa ! aku respect kat kau :)



assalamualaikum . hey yaw everyone . ape buadd ? sihat tak ? walla aku kurang doe . tah tetibe nak demam pulak nie . haish macam mane nak hang out esok nie . haha . tadi aku lepak dgn member aku enot . pegy rumah kawan die bulat  bukan nama sebenar . pergh aku respect gila die . bulat nie ade member laki namenye ape tah . dia suka kott kat mamat nie . tahu ape dia buadd . dia bagy tau kat budak tuhh yg die suka budak tuh . seee ! berani gila kann budak nie . haha luahkan ape yg kau rase. tade ahh terpendam jehh . haha betul jugak doe kau nie . yeah aku akan try luahkan if ade sesiapa yg aku suka mcm kau ! cheet . kau suka orang tuhh orang tuhh ska kau ke nazirah oi ! buadd malu jelah nanty . tapi  aku sedih gak ngan kau doe . bole pulak budak laki tuhh ckp ngan pompan mane tah depan kau . pergh aku tau perasaan kau . chill babe . maybe kau slh orang kott yg kau lepaskan tuhh . tape . try next time oke . lepas nie crik yg betul betul tau . haha oke korang ! ingt if ade suka sesape jgn simpan . just tell him/her . nnty korang jugak yg merana bila tahu mereka tuhh ade bf/gf ,betul tak . mane tahu sebelum nie dia pon ade perasaan kat korang . dah korang tak bgy tau mcm mane dorang nak tahu . haha selamat mencuba lahh :))

0 makcik pakcik melatah:

Post a Comment